به پرمحتواترین وبلاگ کاربران اینترنت خوش آمدید

عکس - کامپیوتر - ترفند - فتوشاپ - فیلم و کارتون - اینترنت - بیوگرافی - آموزش - یاهو و گوگل - جوک - sms

به پرمحتواترین وبلاگ کاربران اینترنت خوش آمدید

عکس - کامپیوتر - ترفند - فتوشاپ - فیلم و کارتون - اینترنت - بیوگرافی - آموزش - یاهو و گوگل - جوک - sms

آموزش طبخ سوپ فلفل

 

 

 

مواد لازم : 
آب گوشت 5 فنجان
فلفل سبز دلمه ای 500 گرم
هویج 3 عدد
پیاز 2 عدد
سیب زمینی استامبولی 500 گرم
مرزه 2 قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده 2 قاشق سوپخوری
خامه 100 گرم
فلفل قدری
نمک قدری  


طرز تهیه :

فلفل و هویج و پیاز را بشکل خلال نازک خرد میکنیم و با آبگوشت میگذاریم بپزد , سیب زمینی ها را پوست میکنیم و خلال مینمائیم و داخل سوپ میریزیم تا بپزد ولی زیاد له نشود و در آخر کار مرزه و جعفری را اضافه میکنیم و بعد از یکی دو جوش سوپ را در سوپ خوری ریخته و خامه را روی آن میدهیم , در صورتیکه بخواهیم این سوپ کمی غلیظ بشود یک قاشق سوپ خوری لارد را در 50 گرم کره کمی سرخ میکنیم وقتی سبزی سوپ پخته شد داخل سوپ میریزیم و بعد از دو تا سه جوش آنرا در ظرف میکشیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد